Top Channel/ Deri në gusht, 5.6 mln turistë! Vetëm në gusht, Shqipërinë e vizituan 1.7 mln persona
27/09/2022 15:29

8-mujori i këtij vitit ka rezultuar mjaft pozitiv për turizmin që duket se ka rikuperuar goditjet e pandemisë. Sipas Institutit të Statistikave, më shumë se 5.6 milionë shtetas të huaj kanë hyrë në vend nga janari deri në fund të gushtit, duke tejkaluar kështu jo vetëm vitin e kaluar, por edhe vitin e cilësuar si më të mirë deri më tani, atë të 2019.

Top Channel/ Nafta duhet të ishte 181 lekë/ Bordi e uli në 198 lekë. Në bursa është ulur sa në janar
07/12 19:39
Top News – Kosto e importeve bie lehtë/ Por, rritet kosto e prodhimit vendas
07/12 19:15
Top News – Çmimi më i ulët i naftës në 10 muaj!/ Bordi vendos dhe për gazin e benzinën
07/12 18:03
Top Channel/ Ndryshon buxheti, rriten shpenzimet. Shtesat shkojnë për të paguar punët e rindërtimit
07/12 15:08
Top Channel/ Ndërtimi po shtrenjtohet. Kostot u rritën 5% , çmimet në 6 muaj janë rritur me 39%
05/12 15:11
Top Channel/ Bordi i naftës, treg oligopol, ekspertët: Anëtarët e bordit të merren nën hetim
05/12 15:11
Top Channel/ Manovrat me çmimin e naftës, sot e ul 5 lekë çmimin që ngriti dje me 8 lekë për litër
03/12 19:31
Top Channel/ Bordi shtrenjtoi naftën! Me të njëjtin nivel në bursë, në shkurt nafta ishte 195 lekë
02/12 19:44
Top News – Vlerësimi i Moody’s/‘Ekonomia stabël, por rritja nën 2 për qind’
01/12 18:38
Top Channel/ Ekonomia ka ngadalësuar! Ka rënë me 31 % volumi i mallrave të transportuara me anije
30/11 15:05
Top News – Ulet çmimi i naftës dhe benzinës/ Bordi i Transparencës publikon vendimet e reja
29/11 22:33
Top Channel/ Bordi kundër shqiptarëve! Nafta sot në bursa, 56 $ më pak, çmimi duhet ulur me 5 lekë
28/11 15:16
Top News – Inflacioni i lartë në Shqipëri – Parashikohet rënie ekonomike dhe ulje e konsumit
25/11 20:52
Top Channel/ Bordi mban çmimin e naftës të lartë! Reagon me vonesë, s’reflekton uljen reale në bursë
25/11 15:13
Top Channel/ KLSH gjen 633 mln euro abuzime! Raporti për vitin 2022, në buxhet mungojnë 402 mln euro
24/11 15:10
Top Channel/ Turizmi, shtohen vizitorët në shtator erdhën, 40% turistë më shumë se një vit më parë
19/11 12:25
Top News-Tjetër çmim për naftën në 48 orë/Do ketë ulje edhe për benzinën dhe gazin
18/11 19:22
Top Channel/ ARRSH, 20 mln euro Rrugës së Arbrit për skarpatet e rrugës që po ndërtohet me koncesion
18/11 15:18
Top Channel/Bordi i fal kompanive 9 lekë! Uli çmimin e naftës me 2 lekë. Në Maqedoni u ul me 11 lekë
17/11 15:21
Top Channel/ Abuzimi: Nafta në bursa u ul nga data 14, Shkupi e uli me 10 lekë, Bordi këtu “harron”
16/11 19:43