TAP, Peleshi e Gjiknuri, në kantierin Vithkuq-Shtyllas
06/12/2015 00:00

Në fazën e parë të punimeve, zv/kryeministri Niko Peleshi dhe ministri i Energjisë Damian Gjiknuri inspektuan kantierin e segmentit Vithkuq-Shtyllas në Korçë, ku po ndërtohen rrugët lidhëse dhe ndihmëse të gazsjellësit TAP

Top Channel/ BERZH rishikon rritjen ekonomike/ Në Ballkan ndikoi vaksinimi dhe eksportet
25/07 20:49
Top Channel/ Rriten çmimet në treg/ Nga produktet bazë të bulmetit, perimet e deri tek kafet
25/07 20:41
Top Channel/ Kërkohen punëtorë të huaj/ S’ka profesionistë? Të rinjtë emigrojnë, pagat s’i bindin
24/07 19:38
Top Channel/ Bie vlera e euros/ Monedha europiane ka pësuar rënie të vazhdueshme që nga marsi
22/07 19:48
Top Channel/ Fasonët, rimëkëmbje e ngadaltë, rriten eksportet e këpucëve dhe tekstileve
21/07 15:24
Top Channel/ Italia preferon “Made in Albania”! Në krye të eksporteve tona, më pas Kosova e Spanja
20/07 19:44
Top Channel/ Eksportet u rritën me 40.9%/ Tejkalojnë edhe nivelet e para krizës nga pandemia
19/07 19:43
Top Channel/Shqiptarët, pushime ditore/ Pasojat e Covid, financat dhe gjatë javës punojnë
18/07 19:50
Top News – Premtime pa studim ekonomik/ Pse qeveria nuk përllogarit minimumin jetik?
18/07 14:29
Top News – Ekonomia nis të ringrihet/ Rriten të ardhurat krahasuar me vitin e pandemisë
16/07 22:16
Top Channel/ Fiskalizimi, kasat mund të përshtaten/ Më 1 shtator nis faza finale me konsumatorët
16/07 19:52
Top Channel/ Të ardhurat, 319 mln euro më shumë/ Rritje shumë e madhe krahasuar më vitin e pandemisë
16/07 19:51
Top News – Koha për të shlyer interesat…!/Presion buxhetor për të larë borxhin publik
16/07 15:02
Top Channel/ Të ardhurat, 319 mln euro më shumë rritje shumë e madhe krahasuar më vitin e pandemisë
16/07 13:01
Top Channel/ Çmimi i naftës shkoi 183 lekë/Rritja brenda dy javëve. Ekspertët fajësojnë edhe taksat
15/07 15:12
Top Channel/ Shqipëria nuk merr dot gaz? Asnjë kompani nuk mundet të shfrytëzojë lidhje me TAP
13/07 15:21
Top Channel/ Në 6 muaj u mbyllën 2,397 biznese! 4.200 në status pasiv, u hapën 9.500 biznese të reja
13/07 15:19
Top Chanel/ 20 më të pasurit, 93 mld lekë në banka. 10 depozituesit më të mëdhenj zënë 5.2% për 2020
09/07 15:19
Top Channel/ Inflacioni, negativ në qershor/ Ndikuan ushqimet dhe grupi i veshjeve e këpucëve
08/07 19:20
Top Channel/ Biznesi i vogël për fiskalizmin/ Kërkon shtyrjen e fazës së tretë që nis në 1 shtator
08/07 15:24