Rruget në Shqipëri të mbetura rrugëve, gropat me thellësi deri në gjysmë metër – Fiks Fare
15/05/2024 20:45

Çdo ditë në redaksinë e Fiks Fare mbërrijnë dhjetra ankesa për gjendjen e rrugëve në qytete dhe fshatra të ndryshme të Shqipërisë. Pjesa më e madhe e ankesave që mbërrijnë në këtë redaksinë janë për gjendjen e shkatërruar të rrugëve , ose edhe ato që janë ndërtuar së fundi kanë filluar të prishen.Banorët që u janë drejtuar Fiksit thonë se e kanë shumë të vështirë të kalojnë çdo ditë në këto rrugë , pasi ato janë me gropa, baltë dhe të paasfaltuara. Ankuesit në të gjithë vendi cilësojnë si më të vështirë stinën e dimrit dhe kalimin që duhet të bëjnë në këto rrugë edhe pa trotuare fëmijët që shkojnë e vijnë çdo ditë nga shkolla. Fiks bëri një vëzhgim tek disa nga akset që kishin ardhur ankesa nga qytetarët. Njëra prej tyre ishte rruga '7 Nëntori' në Kashar, Tiranë. Një rrugë prej 4 kilometrazh në gjendje të rënduar. Gazetarët e Fiksit me një metër në dorë matën thellësinë e këtyre gropave e cila shkonte deri në 13 cm. Në aksin tjetër të rrugës industriale pranë autosdradës Tiranë- Durrës thellësia e gropave shkon deri në 25 cm.

Episodi i plotë – Fiks Fare, 14 Qershor 2024
14/06 21:01
Monitorime/ E ftuara: Perëndimi i Golemit më i bukur se i Balit – Fiks Fare
14/06 21:00
Prindër e nxënës në protestë, nuk u rimbursohen paratë e transportit. Faji i VKM-së – Fiks Fare
14/06 20:45
Kushtuan 30 mln, pas denoncimit vihen në punë ashensorët në pallatet e rindërtimit – Fiks Fare
14/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 13 Qershor 2024
13/06 21:01
Monitorime/ Ja si blihet shalqi pa provë – Fiks Fare
13/06 21:00
Ngatërrohen emrat në Tatime, familja bëhet me “dyqan” dhe me gjoba të papaguara – Fiks Fare
13/06 20:45
Populli s’blen dot shtëpi, politikanët e zyrtarët me vila. Po si? – Fiks Fare
13/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 12 Qershor 2024
12/06 21:01
Monitorime/ ORL-ja: Me qumësht gjiri e lëng preshi nuk kurohet veshi! – Fiks Fare
12/06 21:00
E mitura refuzon prindërit, pas jetesës me një djalë. Policia ” Ligji s’e kap” – Fiks Fare
12/06 20:45
Berisha merr vulën! A është kjo një këmbanë alarmi për Ramën? – Fiks Fare
12/06 20:30
Monitorime/ Batoni do që Dule të bëhet me bo… – Fiks Fare
11/06 21:00
Në Parlamentin Europian triumfon e djathta, po tek ne si i behët? – Fiks Fare
11/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 10 Qershor 2024
10/06 21:30
Monitorime/ Gjatësia e vajzave në “She’s on Top” matet me metër e qofte – Fiks Fare
10/06 21:00
Zgjedhjet për rektor në Universitetin e Elbasanit të paracaktuara, pa garë – Fiks Fare
10/06 20:45
Shqiptarët halle me çdo qeveri. Kur do mbarojnë këto halle? – Fiks Fare
10/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 7 Qershor 2024
07/06 21:01
Monitorime/ Vajza e “Përputhen”: Pa para nuk dashurohem dot! – Fiks Fare
07/06 21:00