Për një shtëpi duhen 20 vite/ Për sa kohë mund të strehohet në Tiranë një çift i ri
02/12/2020 19:46

Cmimet e apartamenteve në Tiranë janë tepër të larta duke marë parasysh nivelin e të ardhurave. Një cifti i ri mund të marë shtëpi me kredi nëse ka 120 mijë lek të reja ardhura në muaj.

Si u hoq taksa e kromit/ U kërkua favor për një vit. Deputetët votuan për tre vite pa taksë
14/01 15:43
Top News – Kush ka marrë kredi në bankë/ Vonesat në pagesa, banka shtyn afatin
13/01 18:55
Inflacioni ra në 1.1 përqind/ Ekonomia në stanjacion, ka rënie të ndjeshme të konsumit
12/01 15:25
Top News – Pandemia goditi biznesin e vogël/ 6600 subjekte kaluan në status pasiv
11/01 13:07
Taksa 23%, me probleme/ Ekspertët tregojnë dobësitë. Ministrja e financave: Do e rishohim
07/01 19:37
Ministrja e financave: Presidenti gaboi/ “Nuk morëm kredi të re, u bë vetëm një ndryshim objekti”
06/01 15:24
Debati për huan e rrugës Vlorë-Orikum, Denaj i përgjigjet Metës: Interpreton në mënyrë të gabuar!
06/01 12:05
Taksa 23% duhet të ndryshojë/ Nuk e ka asnjë vend i Ballkanit
03/01 21:07
Nis paga minimale 30 mijë lekë/ Përfitojnë mbi 251 mijë individë
03/01 19:55
Zerimi i taksave/ Bizneset e vogla nuk do të paguajnë as tatim fitim dhe as TVSH
02/01 15:07
Taksa që ulet më 1 janar/ 50 mijë biznese të vogla nuk do të paguajnë më TVSH
26/12 19:33
Investime të huaja, 691 milionë euro/ Shkak pandemia për tkurrjen me 110 milionë euro
25/12 19:44
Aeroporti ndryshon pronësinë/ Blihet nga kompania shqiptare “Kastrati Group” për 71 milionë euro
25/12 15:27
Linjë energjie drejt Maqedonisë/ Rama: Do zgjerojmë tregun edhe me Italinë dhe Malin e Zi
24/12 15:32
Defektet e faturimit elektronik/“Administrata tatimore s’mban përgjegjësi për humbjen e dokumenteve”
22/12 19:49
Bankat kërkojnë lehtësi/ “Një moratorium i dytë do ta vendosë sistemin bankar në vështirësi”
21/12 19:40
Rivlerësimi i pronave, edhe 1 vit / 52 mijë qytetarë aplikuan gjatë vitit të vështirë të pandemisë
20/12 20:11
Durrës, 80% e biznesit u godit rëndë/ Raportojnë ulje drastike të xhiros, shumica hoteleri
19/12 15:23
Përse u rritën eksportet shqiptare/U rrit kërkesa nga boshllëku që la pandemia me eksportet nga Kina
18/12 15:19
Nëntori i mbarë për eksportet/ Në një muaj, 217 milionë euro mallra made in Albania
17/12 15:25