Monitorime/ Alesia Bami ka hall se kur do martohet – Fiks Fare
20/06/2024 21:00

Në emision sportiv Alesia Bami pyet astrologen Meri Shehu për fatin e vet. "Ç'a do ndodhi me Bricjapin dhe kur do martohem këtë hall kam?" pyet ajo. Meri i parashikon që këtë vit nuk martohet, ndoshta vitin tjetër.

Episodi i Plotë – Fiks Fare, 24 Korrik 2024
24/07 21:01
Monitorime/ Çim Pekës nuk i rruhet për SPAK-un – Fiks Fare
24/07 21:00
30 vjet në kemp, prej 3 muajsh ia ndërpresin. Dosja fle në sirtarë! – Fiks Fare
24/07 20:45
Rrota e Fiksit për shkesin e 280 çifteve, i është ndarë vetëm një – Fiks Fare
24/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 23 Korrik 2024
23/07 21:01
Monitorime/ 10 palë mbathje grash, mbahen në një grusht – Fiks Fare
23/07 21:00
Dy shkolla në Sauk ‘makth’ për nxënësit, pa oborr. Bashkia: Zgjidhja këtë vit! – Fiks Fare
23/07 20:45
Rritet numri i divorceve. Cilat janë arsyet? – Fiks Fare
23/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 22 Korrik 2024
22/07 21:01
Monitorime/ Shprehje për dashurinë në ditët e sotme ” Të hëngsha b…” – Fiks Fare
22/07 21:00
Mashtrojnë me kurse për të bërë qerpikët ndërkohë që nuk kanë licencë – Fiks Fare
22/07 20:45
Gërma “P” e para në alfabet?! Pushtet, para, parti … me “P” fillojnë. – Fiks Fare
22/07 20:30
Episodi i plote – Fiks Fare, 19 Korrik 2024
19/07 21:01
Monitorime/ Mushkonjat këtë verë janë rritur, janë bërë burra – Fiks Fare
19/07 21:00
Agjencia do i çonte në Angli, u merr paratë dhe s’përgjigjet. Fiksi u kthen lekët! – Fiks Fare
19/07 20:45
Turistët e huaj ‘pushtojnë’ vendin, shqiptarët ikin jashtë. Si ka mundësi? – Fiks Fare
19/07 20:30
Episodi i plotë – Fiks fare, 18 Korrik 2024
18/07 21:01
Monitorime/ Po të pickoi bleta, tërbohu – Fiks Fare
18/07 21:00
Prokuroria dhe gjykata harruan dosjen në sirtar, 35-vjeçari nuk përfitoi nga amnistia! – Fiks Fare
18/07 20:45
Më mirë të të drejtojë një femër apo një mashkull në administratë? – Fiks Fare
18/07 20:30