Kasat fiskale do të hiqen. Biznesi do raportojë “online” për shitjet e ditës
30/07/2019 15:29

Një projektligj i ri i Ministrisë së Financave do të ndryshojë tërësisht sistemin përmes të cilit biznesi dokumenton dhe raporton aktivitetin e tij tek tatimet duke nxjerrë jashtë loje kasat fiskale.

Shqiptarët ulën shpenzimet/ Blerje vetëm për ushqime, ilaçe dhe veshje
05/12 19:40
Vlerësimi i Moody’s për Shqipërinë/ Agjencia konfirmon pozicionin e qëndrueshëm
05/12 15:30
Top News – Ekonomia shqiptare/ Moody’s-mbetet e qëndrueshme
05/12 12:01
FMN: Shqipërisë i duhet eurobond i ri/ “500 milionë euro në vitin 2022 për pasojat e pandemisë”
04/12 15:20
Plani B i financave për pandeminë/ Denaj: nëse zgjat, do të ngrijmë shpenzimet
03/12 15:45
Për një shtëpi duhen 20 vite/ Për sa kohë mund të strehohet në Tiranë një çift i ri
02/12 19:46
FMN kërkon kujdes/ Zgjatja e pandemisë do përkeqësojë parashikimin ekonomik të Shqipërisë
01/12 15:22
“Rreziqet për ekonominë janë shtuar”/Raporti i FMN: kujdes me financat publike, fondet për tërmetin
01/12 12:48
Top News – FMN për Shqipërinë/ Rënia ekonomike nga pandemia 7.5 %
30/11 23:01
Shqiptarët kursejnë më shumë/ Depozitat bankare shkuan në 8.7 miliardë euro gjatë pandemisë
28/11 15:59
Humbja 1,8 miliardë euro/ Mbyllen gjysma e agjencive turistike dhe të udhëtimeve
25/11 19:41
Miliona euro për kurim në Turqi/ Nga Shqipëria janë nisur 270 avionë. Ja tarifat e kurimit nga covid
21/11 19:43
Ekonomia do tkurret me -6.4%/ Parashikimi i institutit vjenez për Shqipërinë
20/11 15:16
Eksportet ranë gjatë pandemisë/ Në 10 muaj u eksportuan 1.8 miliardë euro mallra ‘made in albania’
17/11 15:23
Bien eksportet/ Rënie 12.2% për 10-mujorin
17/11 12:54
Kuvendi miraton buxhetin e 2021/ U rritën shpenzimet për shëndetësinë
16/11 19:42
Buxheti shkon për votim në Kuvend/ Në seancë edhe ndryshimet për ligjin e financimit të partive
16/11 12:43
Shitjet e banesave janë ulur/ Rënie e madhe edhe në kërkesën e banesave me qira
14/11 15:36
9.7 mln euro për rimbursim të ilaçeve/ Shtohet buxheti, ndihmë për të prekurit me covid
13/11 19:34
Diskutimet për buxhetin/ Deputetët diskutojnë shtesat e fondeve
13/11 12:44