Fiks Fare, Rrëfimi: Fiksi na shpëtoi jetën, policia po manipulon dosjen, 26 Shtator 2022, Pjesa 2
26/09/2022 21:01

Në datën 20 shtator 2022, Fiks Fare, transmetoi rrëfimin e një 26 vjeçari, i cili tregonte me detaje mënyrën si ishte rekrutuar nga një grup kriminal për te bërë disa vepra penale në qytetin e Lushnjes. I riu tregoi me detaje mënyrën si do gjymtonte një person. Ai tha se për rrahjen do të paguhej 3 mijë euro, ndërkohë nëse objektivi do të pësonte thyerje kockash do të paguhej më shumë. Madje, porositësit i kishin kërkuar që objektivit t’i digjej edhe automjeti, ndërsa pagesa do të shtohej. Por, megjithëse i riu bashkëpunoi me policinë, duke treguar ndërmjetësin, porositësin dhe objektivin, ai sërish është lënë “në mes të 4 rrugëve”, pasi policia nuk ka bërë asnjë veprim. Në redaksinë e emisionit "Fiks Fare" mbërriti një tjetër telefonatë, kësaj herë nga bashkëshortja e objektivit. "Ju falënderojmë, na keni shpëtuar jetën. Nuk kemi pasur asnjë dijeni se çfarë po na ndodhte" ishte telefonata. Zonja në fjalë kishte dyshime tepër të mëdha për Policinë e Lushnjes dhe kërkon mbrojtje për vete dhe familjen.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 2 Shkurt 2023
02/02 21:03
Fiks Fare, Zyrtarët amerikan korruptohen me pak, tanët s’të qasin në zyrë! 2 Shkurt 2023, Pjesa 1
02/02 21:02
Fiks Fare, Masakër mjedisore, vazhdojnë gërryerjet e paligjshme në Shkumbin, 2 Shkurt 2023, Pjesa 2
02/02 21:01
Fiks Fare, Në Call Center hiqesh nga puna po shkove në tualet, 2 Shkurt 2023, Pjesa 3
02/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Në Call Center hiqesh nga puna po shkove në tualet
02/02 20:45
Fiks Fare/ Zyrtarët amerikan korruptohen me pak, tanët s’të qasin në zyrë!
02/02 20:30
Fiks Fare/ Pronari i firmës: Nuk kam leje për gërryerje, kam shkelur ligjin
02/02 20:30
Fiks Fare/ IKMT Elbasan: Do marrim masë për subjektin
02/02 20:30
Fiks Fare/ Fiksi xhiron gërryerjet e paligjshme në Shkumbin
02/02 20:30
FIks Fare, Episodi i plotë, 1 Shkurt 2023
01/02 21:03
Fiks Fare, Shqiptarët merren vesh me të huajt, vetëm me njëri-tjetrin jo! 1 Shkurt 2023, Pjesa 1
01/02 21:02
Fiks Fare, Fshati pa rrugë, djemtë mbeten beqarë, nuset nuk shkojnë në fshat, 1 Shkurt 2023, Pjesa 2
01/02 21:01
Fiks Fare, Murrizi: Njerëzit përmbysin Ramën po i ftoi Luizi, 1 Shkurt 2023, Pjesa 3
01/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Murrizi: Njerëzit përmbysin Ramën po i ftoi Luizi
01/02 20:45
Fiks Fare/ Shqiptarët merren vesh me të huajt, vetëm me njëri-tjetrin jo!
01/02 20:30
Fiks Fare/ Fshati pa rrugë, djemtë mbeten beqarë, nuk u shkojnë nuset në fshat
01/02 20:30
Fiks Fare/ Rruga “Demneri” në Kashar, 20 vjet pa asnjë investim
01/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 31 Janar 2023
31/01 21:03
Fiks Fare, Iku dhe ky 21 janar, akoma s’ka fajtorë. A do të dalin ndonjëherë? 31 Janar 2023, Pjesa 1
31/01 21:02
Fiks Fare, Kanali kullimit 15 vite i bllokuar, Fiksi zgjidh problemin, 31 Janar 2023, Pjesa 2
31/01 21:01