Fiks Fare, Qendrat e masazhit fole prostitucioni, ‘Buzët’ 10-18 klientë në ditë, 12 Qershor 2023, Pjesa 2
12/09/2023 21:01

Fiks Fare denoncon për të disatën herë qendrat e masasheve të cilat janë kthyer në fole prostitucioni. Vajzat kamuflohen si masazhatore, por që ofrojnë seks kundrejt pagesës. Pronarët që disponojnë këto të ashtuqujtura qendra marrin përqindjen e tyre, por ka dhe nga ata që marrin lekët dhe pagujnë vajzat me përqindje. Gjithsesi çdo gjë është sheshit, të gjithë e dinë, e të gjithë bëjnë sikur s'e dinë. Me një vëzhgim të thjeshtë që bën në rrjetet sociale që nga instagrami por edhe në Tik Tok sheh një mori femrash që ekspozojnë trupin e tyre e të ftojnë në qendren e tyre të masazhit duke lënë poshtë edhe numrin e kontaktit. Shumica prej tyre reklamohen me emrin viral tashmë "Buza e re". Fiksi hyri në këto qendra masazhi duke zbuluar sërish mënyrën e punësimit dhe se çfarë ofrohej në to kundrejt pagesës. Vëzhgimi i Fiksit u shtri në 5 qendra masazhi që nga Komuna e Parisit në Astir e kudo nëpër Tiranë. Shërbimi që ofronin këto qendra ishte po i njëjti; seks kundrejt parave.

Episodi i plotë – Fiks Fare, 13 Qershor 2024
13/06 21:01
Monitorime/ Ja si blihet shalqi pa provë – Fiks Fare
13/06 21:00
Ngatërrohen emrat në Tatime, familja bëhet me “dyqan” dhe me gjoba të papaguara – Fiks Fare
13/06 20:45
Populli s’blen dot shtëpi, politikanët e zyrtarët me vila. Po si? – Fiks Fare
13/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 12 Qershor 2024
12/06 21:01
Monitorime/ ORL-ja: Me qumësht gjiri e lëng preshi nuk kurohet veshi! – Fiks Fare
12/06 21:00
E mitura refuzon prindërit, pas jetesës me një djalë. Policia ” Ligji s’e kap” – Fiks Fare
12/06 20:45
Berisha merr vulën! A është kjo një këmbanë alarmi për Ramën? – Fiks Fare
12/06 20:30
Monitorime/ Batoni do që Dule të bëhet me bo… – Fiks Fare
11/06 21:00
Në Parlamentin Europian triumfon e djathta, po tek ne si i behët? – Fiks Fare
11/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 10 Qershor 2024
10/06 21:30
Monitorime/ Gjatësia e vajzave në “She’s on Top” matet me metër e qofte – Fiks Fare
10/06 21:00
Zgjedhjet për rektor në Universitetin e Elbasanit të paracaktuara, pa garë – Fiks Fare
10/06 20:45
Shqiptarët halle me çdo qeveri. Kur do mbarojnë këto halle? – Fiks Fare
10/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 7 Qershor 2024
07/06 21:01
Monitorime/ Vajza e “Përputhen”: Pa para nuk dashurohem dot! – Fiks Fare
07/06 21:00
Fitoi zgjedhjet për kryetar fshati, ia anulojnë. Bashkia emëron “aforfe” një tjetër! – Fiks Fare
07/06 20:45
Kujdeset për djalin 40 vjeçar me probleme mendore, i heqin kujdestarin – Fiks Fare
07/06 20:30
Monitorime/ Dudushi ngatërron Gridën me bashkëshorten e tij Bietën – Fiks Fare
06/06 21:00
Episodi i plotë – Fiks Fare, 6 Qershor 2024
06/06 21:00