Fiks Fare/ Monitorime/ Sheik s’ka vetëm Dubai, sheik ka dhe Peqini
28/07/2022 20:30

Katër maturantë të veshur si Sheik, por jo me gamilje kanë suprizuar shokët e tyre. Ata kanë shkuar në mbrëmjen e maturës në Peqin të veshur si Sheik.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 4 Tetor 2022
04/10 21:03
Fiks Fare, Amnistia fiskale, a do i fusin shqiptarët lekët në bank? 4 Tetor 2022, Pjesa 1
04/10 21:02
Fiks Fare, Fiksi zbulon pedofilin në Vlorë, 8 vjet i dënuar për përdhunim në SHBA, 4 Tetor 2022, Pjesa 2
04/10 21:01
Fiks Fare, Manjani nuk ka parë që demi t’ia hipi demit, 4 Tetor 2022, Pjesa 3
04/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani nuk ka parë që demi t’ia hipi demit
04/10 20:45
Fiks Fare/ Pedofili në Vlorë mashtron të miturat, i dënuar me 8 vjet në Kaliforni
04/10 20:30
Fiks Fare/ Amnistia fiskale, a do i fusin shqiptarët lekët në bank?
04/10 20:30
Fiks Fare/ Merr me qira ditore apartamentin, mashtron 13 vjeçaren se i gjeti punë
04/10 20:30
Fiks Fare/ Pedofili 13 vjeçares: Më pëlqen që je e virgjër, do të jap lekë, shtëpi…
04/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 3 Tetor 2022
03/10 21:03
Fiks Fare, Berisha Yuri Kimit: Më kërko falje se nuk të takoj më, 3 Tetor 2022, Pjesa 1
03/10 21:02
Fiks Fare, Agjensia mashtron për punësim në Gjermani: ”Ambasada tallet me ju”, 3 Tetor 2022, Pjesa 2
03/10 21:01
Fiks Fare, Lekatari: Edukimi seksual fillon qe 4 vjeç, 3 Tetor 2022, Pjesa 3
03/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Lekatari: Edukimi seksual fillon që 4 vjeç
03/10 20:45
Fiks Fare/ “Ambasada tallet me ju”, punëtorët ndërtuan “Europe Agency”
03/10 20:30
Fiks Fare/ Pronari i Agjencisë: Të japim 1000 euro, 500 i mbajmë ne
03/10 20:30
Fiks Fare/ Berisha Yuri Kimit: Më kërko falje se nuk të takoj më
03/10 20:30
Fiks Fare/ 1500 euro dhe 5 vjet në pritje për të shkuar në Gjermani
03/10 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 30 Shtator 2022
30/09 21:03
Fiks Fare, A ka të drejtë gjithmonë gruaja, apo dhe burri ndonjëherë? 30 Shtator 2022, Pjesa 1
30/09 21:02