Borxhi publik, 77.8% e PBB/ Norma më e lartë e regjistruar ndonjëherë për financat shqiptare
23/02/2021 19:33

Niveli i borxhit publik arriti në nivele rekord prej 77.8% të Prodhimit të Brendshëm Bruto në fund të vitit 2020, norma më e lartë e regjistruar ndonjëherë për financat shqiptare, duke reflektuar pasojat e rënda të krizës.

Pandemia ndihmoi teknologjinë/ U shtua numri i bizneseve që përdorin kompjuterët në punën e tyre
25/02 19:56
Turizmi nuk po e merr veten/ Gjatë janarit erdhën 64 mijë turistë më pak se një vit më parë
24/02 19:50
Borxhi publik, 77.8% e PBB/ Norma më e lartë e regjistruar ndonjëherë për financat shqiptare
23/02 19:33
Turizmi u përgjysmua/ Shqiptarët udhëtuan vetëm në Kosovë dhe në Malin e Zi
19/02 19:48
Ligji i ri për sigurimin e makinave/Afatet e reja për dëmshpërblimin, për drejtuesin edhe pasagjerët
18/02 19:45
Si duhet të rriten eksportet/ Ekspertët: Duhen sa më shumë produkte, sytë drejt Europës Qendrore
18/02 15:28
Eksportet, 1 mld lekë më shumë/ Janari i vitit 2021 ishte më i mirë se janari i vitit 2020
17/02 19:50
Biznesi, kundër kufizimeve/ “Duhet paketë ndihme financiare për cdo kufizim të punës”
12/02 15:38
280 milionë euro më pak/ Efekti i pandemisë, të ardhurat e shtetit ranë ndjeshëm
11/02 20:16
Kursimet shtojnë informalitetin/ Ekspertët: Paratë po mbahen në depozita pa afat në banka
06/02 19:40
Kush po kursen më pak në Shqipëri gjatë pandemisë? Habit Korça, Durrësi dhe Elbasani
05/02 15:31
Top News – Bankat, hua deri në 400 mln euro/ Pandemia kushtëzon likuiditetet në Shqipëri
04/02 21:32
Alternativat e investimeve/ Shqiptarët i vendosin në pronat e paluajtshme, bursa s’është e zhvilluar
04/02 19:42
Sorollatje në zyrën e tatimeve/ Biznesi i vogël në radhë, nuk ka blloqe të faturave tatimore
04/02 15:16
Ligj i ri kundër pastrimit të parave/ Kontroll agjentëve imobiliarë e bashkëpunëtorëve të zyrtarëve
03/02 15:12
Kreditë vështirësohen/ Bankat janë më konservatore për shkak të pasojave të pandemisë
03/02 12:22
Shqipëria vlerësohet me B plus/ Raporti i S&P: Në vitin 2021 pritet një rritje me 4.5 përqind
02/02 15:15
Hiqet taksa mbi kromin/ Mazhoranca rrëzon dekretin e presidentit Meta
02/02 15:13
‘Taksa progresive do të rishikohet’/ Kryeministri: Do rishqyrtohet për të ardhurat personale
02/02 15:10
Top News – Agjencia e Vlerësimit Standard & Poor’s/ Ekonomia shqiptare në 2021 do të rritet
02/02 14:13