Wake Up/ Vajzat e Anabel rrëfejnë eksperiencën në shesh xhirim dhe jetën private
29/03/2019 14:39

"Hostel by Anabel" është një projekt që realizohet për herë të parë në Shqipëri me producente dhe ideatore Dalina Buzin.