Universiteti i Gjirokastrës, degë të reja për studentët
10/08/2018 21:20

Universiteti “Eqrem Çabej” në Gjirokastër pritet të çelë për vitin akademik 2018-2019 , 5 programe të reja studimi profesionale 2-vjeçare. Kjo sipas stafit akademik do të rrisë frekuentimin e universitetit, në një kohë që numri i maturantëve është përgjysmuar në rang qarku, prej migrimit drejt qendrës së vendit apo prej emigracionit të familjeve të reja.

Shqipëria “në këmbë”, protesta nga veriu në jug! Bllokohen akset kryesore
11/12 20:16
Mijëra studentë protestojnë para MAS, qindra të tjerë bllokojnë “Zogun e Zi”
11/12 20:11
Shkodër, protestuesit djegin gomat
11/12 17:23
Çmimi i naftës, bllokohet për 1 orë autostrada Elbasan-Tiranë
11/12 17:12
Protesta për çmimin e naftës, bllokohen rrugët edhe në Korçë
11/12 17:10
Çmimi i naftës, në protesta edhe banorët e Vlorës
11/12 17:09
Fieri në protestë për çmimin e naftës, “bllokon” jugun
11/12 17:02
Protesta për çmimin e naftës, bllokohet hyrja e Shkodrës
11/12 16:57
Protestë për çmimin e naftës, bllokohet Rruga e Veriut
11/12 15:38
Noterja e falsifikimit për unazën. Xhevahire Brahaj noterizoi si origjinale dokumentat nga Avdjol Dobi
11/12 15:30
Protesta, Kryeministria shton sigurinë
11/12 15:15
Rama: Vazhdoni protestën sa të doni, por…
11/12 15:13
Skandali me Unazën e Re, Gjiknuri: Zgjidhëm kontratën
11/12 14:55
Protestojnë studentët e universiteteve në rrethe
11/12 14:49
KLGJ dhe KLP, sot votimi. Zgjidhen organet e reja të drejtësisë
11/12 13:03
Studentët: Nuk tërhiqemi. Nëse nuk na plotësohen kërkesat…
11/12 12:49
Pa Koment – Protestojnë studentët e universiteteve në rrethe
11/12 12:45
Studentët protestojnë. Në Tiranë protesta përpara Ministrisë së Arsimit
11/12 12:39
Nuk shkuan dot në Tiranë, studentët bllokojnë aksin Elbasan-Tiranë
11/12 12:34
Bojkotohet mësimi. Protestojnë studentët e universiteteve në rrethe
11/12 12:28