Turqia qytetarëve: Largohuni nga Siria
16/03/2012 20:00

Turqia i drejtoi një thirrje zyrtare qytetarëve të saj që të largohen nga Siria, duke vlerësuar se zhvillimet e fundit në vendin fqinj e kanë “bërë shumë të vështirë ruajtjen e sigurisë dhe integritetit të tyre”.