Taksa e “Rrugës së Kombit”, ministri Lekaj: Nuk pajtohemi!
04/06/2018 15:01

Në fund të kësaj jave, Qeveria e Shqipërisë pritet të paraqesë formën e re të pagesës së taksës së kalimit në “Rrugën e Kombit”, e cila do të paraqesë lehtësi veçanërisht për banorët e zonës dhe për përdoruesit e shpeshtë të rrugës.