“SIPRI”: SHBA dhe Europa, shitësit më të mëdhenj të armëve
13/03/2018 14:43

Importet e armëve nga shtetet e Lindjes së Mesme janë dyfishuar gjatë dekadës së shkuar, me Shtetet e Bashkuara dhe vendet europiane që janë furnizuesit më të mëdhenj me armë në rajon.