Rreziku nga plastika, po dëmton jetën detare
05/02/2018 11:44

Mbi rreziqet e plastikes në oqeane, vëmendja është tërhequr dhe herë të tjera, por këtë radhë shkencëtarët po kërkojnë me ngulm të hulumtohet ndikimi i saj tek balena, peshkaqenë dhe rajat që përdorin ushqime të vogla si planktoni, nga uji i detit.