Pa Koment – Athinë, shpërthim bombe pranë një kishe
27/12/2018 10:58

Një bombë ka shpërthyer jashtë një kishe ne lagjen Kolonaqi të Athinës. Shpërthimi që u dëgjua në qendrën e kryeqytetit grek Athinë la të plagosur një efektiv policie, i cili ndodhej me detyre në zonë, si dhe një kalimtar.