OKB raporton se një milionë lloje bimësh e kafshësh kërcënohen nga zhdukja
11/06/2019 17:01

Gati 600 lloje bimësh janë zhdukur gjatë 250 viteve të fundit, një nivel ky dy herë më i lartë se ai specieve të zhdukura në radhët e shpendëve, gjitarëve dhe zvarranikëve të marra së bashku.