Ndihmë më të varfërve, pas shkolle, 19-vjeçarja shkon te fqinjët e harruar nga shteti
10/10/2018 23:01

Daena jeton në të njëjtën lagje të Tiranës me çiftin Muçollari, 400 metra larg shtëpisë gati të rrënuar të tyre. 19-vjeçarja, pasi mbaron shkollën gjen gjithmonë pak kohë për të takuar dhe ndihmuar familjen e harruar nga shteti.