Meta në Kosovë: Duhen zgjidhje të mençura për shtetin
22/01/2018 15:02

Kreu i Shtetit Ilir Meta i ka kërkuar qeverisë dhe opozitës kosovare të gjejnë zgjidhje të mençura për të përafruar vendin me integrimin europiane.