Melania Trump dhe Brigitte Macron, sfidë stilesh në Elize
11/11/2018 21:09

Melania Trump dhe Brigitte Macron ecën krah për krah përsa i takon stilit në Paris, me të dyja që u shfaqën në formë të shkëlqyer në ceremonitë e zhvilluara në 100-vjetorin e Luftës së Parë Botërore.