Mbretëresha Elizabeth II kërkon menaxher të rrjeteve sociale
17/05/2019 19:10

Për ata që dinë si të kujdesen për faqen perfekte në Instagram dhe shkruajnë postime të goditura, një mundësi e papërsëritshme u ofrohet për t’u bërë pjesë e ekipit mbretëror britanik të komunikimeve.