Marrja në pyetje nga Mueller, Trump: E pagjasë të ndodhë!
11/01/2018 09:57

Presidenti amerikan Donald Trump është shprehur se “është e pagjasë” që ai t’i përgjigjet kërkesës për t’u marrë në pyetje nga prokuori special, Robert Mueller, në vazhdën e hetimit të këtij të fundit mbi koordinimin potencial mes Rusisë dhe drejtuesve të fushatës së Trumpit.