“Maqedonia e veriut”; Emri i ri kalon nga parlamenti grek
14/06/2018 12:18

Marrëveshja e shumëtrumpetuar e Athinës dhe Shkupit për emrin duhet të kapërcejë dhe një pengesë të fundit: Edhe pse dy vendet ranë dakord për zgjidhjen e sherrit shumëvjecar, tani i takon parlamentit grek të vendosë, por ai është i përçarë.