Londër, promovohet libri i presidentit Thaçi
14/03/2018 12:46

Libri autobiografik për jetën dhe aktivitetin politik të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, “New State, Modern Statement” (Shtet i ri dhe shtetar modern), duket se ngërthen thelbin e sfidave të mëdha para të cilave gjendet aktualisht shteti i Kosovës.