Kur të bëhet mbret…Charles: Nuk do të ndërhyj në politikë
08/11/2018 14:08

Princi Charles i Britanisë së Madhe tha se ai nuk ishte aq budalla që të vazhdonte të fliste për çështje polemizuese publike pasi ai të bëhet mbret, dhe e bëri këtë në një intervistë të rrallë për rolin e tij të ardhshëm.