Kosovë, Osmanit dhe Dedës iu anulua ftesa nga Serbia. Reagon SHBA-ja
10/05/2018 12:01

Anulimi i ftesave për deputetët e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani dhe Ilir Deda, të cilët duhet të merrnin pjesë në një konferencë të organizuar në Serbi nga Parlamenti i atjeshëm si dhe ndalimi i hyrjes së karateistëve kosovarë në vend, ku ata do të duhet të merrnin pjesë në Kampionatin Evropian të Karatesë, kanë nxitur reagime në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.