Jobs, një libër për fëmijët
07/10/2011 18:00

Steve Jobs kishte menduar edhe per nje tjeter trashegimi qe do t`u linte femijeve te tij perpos pasurise prej miliona dollaresh dhe emrit te madh. 'Dua qe ata te me njohin me mire', ka thene gjeniu i teknologjise dhe me kete arsyetim, autorizoi ish-drejtuesin e revistes Time, Walter Isaacson, fituesin e cmimit Pulitzer, te shkruante biografine e tij.