Fjalimi për kombin, Trump: Moment i ri amerikan
31/01/2018 12:37

Presidenti amerikan Donald Trump u përpoq të shfaqte sa më shumë optimizëm në fjalimin e tij të parë për kombin, duke u bërë thirrje demokratëve dhe republikanëve që të shohin përtej ndarjeve të thella kombëtare në mënyrë që të punojnë për popullin amerikan.