Fiks Fare/ Qytetari denoncon avokatin: Më mori 1 milionë lekë, i donte për prokurorin
20/02/2020 20:30

Një qytetar ankohet në Fiks Fare se avokati Ismail Uka i ka marrë këtë shumë me qëllim që t'ia jepte prokurorit. Avokati i premtoi se me këtë shumë do të lirohej direkt dhe do të hetohej në gjendje të lirë.

Fiks Fare, BE hap dyert për Shqipërinë, kufinjtë të mbyllur, 27 Mars 2020, Pjesa 1
27/03 21:02
Fiks Fare, Klodian Allajbeu: Virusi si flakë, por jeta do vazhdojë, 27 Mars 2020, Pjesa 3
27/03 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Klodian Allajbeu: Virusi si flakë, por jeta do vazhdojë
27/03 20:30
Fiks Fare/ Karantina/ Pensionistët e vetmuar në nevojë, nuk ka kush t’u bëj pazaret
27/03 20:30
Fiks Fare/ Europa hapi dyert, por janë mbyllur kufijtë. Si do shkojmë andej?
27/03 20:30
Fiks Fare/ Djali: “Më ndihmoni për nënën e paralizuar, nuk kam as bukë për t’i dhënë”
27/03 20:30
Fiks Fare/ I burgosuri në Korçë: Kemi shenja të virusit, askush nuk interesohet për ne
27/03 20:30
Fiks Fare, Strehohet i paralizuari i braktisur falë Fiks Fare, 26 Mars 2020, Pjesa 1
26/03 21:02
Fiks Fare, Pensionistët pa pension, nuk shkojnë dot në bankë prej karantinës, 26 Mars 2020, Pjesa 2
26/03 21:01
Fiks Fare, Infektohet nga dashnorja me Covid 19, gruaja nuk di gjë! 26 Mars 2020, Pjesa 3
26/03 21:00
Fiks Fare/ Fiks Fare dhe Bashkia Kamëz strehojnë të paralizuarin e braktisur
26/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Infektohet nga dashnorja me Covid 19, gruaja nuk di gjë!
26/03 20:30
Fiks Fare/ Pensionistët pa pension, nuk shkojnë dot në bankë prej karantinës
26/03 20:30
Fiks Fare/ Koronavirusi/ Rrugët mbushen me maska dhe doreza, tani më shumë se kurrë duhet higjenë
26/03 20:30
Fiks Fare, Politikanët lanë politikën, japin këshilla mjeksore, 25 Mars 2020, Pjesa 1
25/03 21:02
Fiks Fare, Kamëz/ Skandal me të paralizuarin, braktiset nga gruaja dhe djali, 25 Mars 2020, Pjesa 2
25/03 21:01
Fiks Fare, Koronavirusi i imponon botës përshëndetjen indiane, 25 Mars 2020, Pjesa 3
25/03 21:00
Fiks Fare/ Ka shpresë…
25/03 20:30
Fiks Fare/ Kamëz/ Skandal me të paralizuarin, braktiset nga gruaja dhe djali në rrugë
25/03 20:30
Fiks Fare/ Të moshuarës nuk i heqin kateterin, s’ka specialist. Fiksi zgjidh problemin
25/03 20:30