Emri, konsensus në Shkup. Zaev raporton për negociatat me kryeministrin e Greqisë
28/01/2018 17:30

Krerët shtetërorë dhe politikë të Maqedonisë diskutuan propozimet e ndërmjetësit të OKB-së, Metju Nimiç, për zgjidhjen e çështjes së emrit me Greqinë, por nuk dhanë detaje nga takimi që zgjati deri në mesnatën e së shtunës.