Emri i “Maqedonisë”, ndërmjetësuesi i OKB-së ndihet entuziast
26/01/2018 15:36

Ndërmjetësi i OKB-së për emrin e Maqedonisë, Mattheë Nimetz mbërrin javën e ardhshme në rajon për të matur pulsin e qeverisë maqedonase dhe asaj greke, mbi zgjidhjen e ngërçit afatgjatë.