Doktor Petrela e thotë hapur: Pasanikë të rinj dhe pa shije!
14/12/2018 18:04

Neurokirurgu i mirënjohur Mentor Petrela ishte i ftuari i Bieta Sulos, në një intervistë të veçantë jashtë studios së ”Ftesë në 5” në Top Channel.