Disiplina, me “dorë të hekurt” ndaj Flamurtarit
08/05/2018 15:36

Komisioni i Disiplinës në Federatën Shqiptare të Futbollit mori masa të forta ndëshkuese ndaj skuadrës së Flamurtarit dhe drejtuesve të saj, për dhunën e shfaqur ndaj arbitrave në përfundim të ndeshjes me Vllazninë.