Darka me të bardha e Parisit. Pikniku super elegant përballë Luvrit
07/06/2019 20:31

Me mijëra të ftuar, të veshur në të bardha, u mblodhën në kopshtet Tuileries ( Tyjlëri) në Paris për një “Darkë të bardhë“ përballë me muzeun e Luvrit. Pikniku gjigant dhe super elegant, është një tradite e përvitshme në qytetin e dritave. Vetëm së vendi se ku do të zhvillohet mbahet sekret dhe pjesëmarrësve, u zbulohet vetëm në minutat e fundit.