Bullizmi në shkolla; Një në pesë nxënës, shumica janë femra
10/01/2018 15:21

Bullizimi, apo sjelljet e dëmshme agresive në shkolla, është një fenomen mbarëbotëror dhe si i tillë është i pranishëm edhe në Shqipëri. Top Channel ka raportuar edhe më parë për këtë problem, por raporti i fundit i ministrisë së arsimit dhe Këshillit të Europës sjell gjetje të reja për shtrirjen e fenomenit.