Bretkosat “Romeo dhe Zhulieta”, shpresa për shpëtimin e species
03/04/2019 22:31

Një lloj bretkose në prag zhdukjeje ka ngjallur shpresa të reja, pasi kërkuesit bolivianë kanë organizuar një takim intim për mashkullin e fundit të species.