Athina zyrtare: Mbështesim hapjen e negociatave
18/04/2018 13:05

Nëpërmjet një deklaratë, ministria e Jashtme greke përshëndet raport progresin, i cili rekomandon hapjen e negociatave për dhënien e statusit kandidat për anëtar i BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë.