“Apple” prezanton risitë: “iTunes” shpërbëhet në disa aplikacione të reja
04/06/2019 13:36

Kompania “Apple” ka njoftuar se “iTunes” do të zëvendësohet nga “Apple Music”, “Apple Podcasts” dhe “Apple TV”.