A ndihmojnë baballarët shqiptar në rritjen e fëmijës? | Pop Culture 3
15/02/2020 17:40

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit. Këtë sezon Pop Culture vjen me disa rubrika: Pop People, Pop Buzz, Pop Youth, POP 5, NJE DITE ME DOJNEN. Pjesë e Pop Culture do të jenë dhe tre gazetare: Kilda Hysenbregasi, Anxhela Baxhija dhe Kejli Doda.

Të jesh mama single? Ilnisa Agolli rrëfen eksperiencën e saj | Pop Culture 3
04/04 18:53
Dojna sugjeron 3 librat që duhet ti keni patjetër në bibliotekën tuaj | Pop Culture 3
04/04 18:52
Karantina u anulloi planet e dasmës? Ja u tregon Lindi dhe Venera | Pop Culture 3
04/04 18:51
Pesë librat që duhet të lexoni në karantinë | Pop Culture 3
04/04 18:50
Ilnisa Agolli rrëfen si ka ndryshuar jeta e saj në karantinë | Pop Culture 3
04/04 18:46
“Zemër në katror” Venera dhe Lindi live | Pop Culture 3
04/04 18:46
Enca tregon sekretet nga karantina | Pop Culture 3
04/04 18:27
Si te bëni atletet e reja? Pikturojini në shtëpi | Pop Culture 3
04/04 18:25
Robert Aliaj: Secili në familje shikon punën e tij, jemi të çuditshëm | Pop Culture 3
04/04 18:15
Enca Haxhia përgjigjet në «Pyetje me spec» | Pop Culture 3
04/04 18:03
“My heart belongs to daddy”- Robert dhe Gala Aliaj live | Pop Culture 3
04/04 18:02
Policia e Shtetit: Ja cila moshë nuk respekton rregullat e Karantinës | Pop Culture 3
04/04 18:01
Kush je ti në karantinë? | Pop Culture 3
04/04 18:00
Prapaskenat e Pop Culture 3 | Episodi 27
04/04 18:00
Pop Culture 3 | Episodi 27
04/04 17:59
Pop Culture 3 | Episodi 26
28/03 22:14
Si ka qënë java e dytë e karantinimit të vajzave të Pop Culture? | Pop Culture 3
28/03 19:50
Si do të duken vajzat kur të dalin nga karantina? | Pop Culture 3
28/03 19:49
Covid-19! Rrëfehet gazetarja: Kam frikë por… | Pop Culture 3
28/03 19:49
Sidorela Gjoni: Dua të intervistoj një të prekur me Covid-19 | Pop Culture 3
28/03 19:48