Prapaskenat e episodit 43 | Pop Culture 3
25/07/2020 17:15

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit. Këtë sezon Pop Culture vjen me disa rubrika: Pop People, Pop Buzz, Pop Youth, POP 5, NJE DITE ME DOJNEN. Pjesë e Pop Culture do të jenë dhe tre gazetare: Kilda Hysenbregasi, Anxhela Baxhija dhe Kejli Doda.

Top News-Në kërkim prej ditësh/ Zhduket në mënyrë misterioze aktorja e njohur
13/09 15:01
Episodi i plotë 43 | Pop Culture 3
25/07 17:16
Sabina Mete: Shkrimi i Flutura Açkës i papranueshëm | Pop Culture 3
25/07 17:15
Vox Pop – A ka konkurencë midis vajzave? | Pop Culture 3
25/07 17:15
Prapaskenat e episodit 43 | Pop Culture 3
25/07 17:15
Debat në studio: A ka konkurencë midis vajzave? | Pop Culture 3
25/07 17:15
Edona e Përputhen pas përfundimit të programit | Pop Culture 3
25/07 17:15
Vajzat e Quest Style Crew pas fitores | Pop Culture 3
25/07 17:15
Foto profesionale njerëzve të rastësishëm në rrugë | Pop Culture 3
25/07 17:15
VOX POP – Cilat janë pyetjet që nuk duhen bërë në takim të parë? | Pop Culture 3
25/07 17:15
Flet Edona e “Përputhen”: Antoneta mund të kishte bërë një zgjedhje…. | Pop Culture 3
25/07 17:15
Situatat e vajzave | Familja dhe i dashuri | Pop Culture 3
25/07 17:15
Liesa Haxhiasllani: “Në televizion është vështirë të krijosh shoqëri” | Pop Culture 3
18/07 17:46
Belinda Dragoti: “Me Ermal Mamaqin ruaj marrëdhënie shoqërore shumë të mira” | Pop Culture 3
18/07 17:45
Situatat e vajzave/ Instagrami VS Realiteti | Pop Culture 3
18/07 17:44
Aurela Nedskin/ Ja cilat janë trendet për veshjet e Verë 2020 | Pop Culture 3
18/07 17:44
Aulona Musta: “Televizioni është kthyer vërtetë në kazan” | Pop Culture 3
18/07 17:29
Liesa Haxhiasllani: “Nuk di si më pranuan asokohe në televizion, nuk e prisja” | Pop Culture 3
18/07 17:20
Episodi i plotë 42 | Pop Culture 3
18/07 17:01
Belinda Dragoti/ Në televizion do të bëja një emision për showbiz-in | Pop Culture 3
18/07 17:00