“Diamonds” i Rihanna-s në zërin e Nisea Panxhit.
13/03/2020 23:37
Kuartet harqesh dhe piano nga Kristel Shtylla, “Millionaire’s hoedown”
13/03/2020 23:36
73 vjeçari Hasan Skenderi “çmend” Hervin Culin.
13/03/2020 23:36
Nga “Pretty Women” tek “Na lini të jetojmë”, një mix shqiptar dhe i huaj në piano.
13/03/2020 23:36
“Rise like a phoenix” nga Dea Çobo, magjeps jurinë dhe publikun.
13/03/2020 23:36
“Deja vu” e Kidës, një version në piano nga Anamaria Kalemi.
13/03/2020 23:36
“Ndërtimi i Fyellit”, histori, pasion, traditë, një improvizim i “Soiree”në Top Talent.
13/03/2020 23:36
Top Talent 3 Backstage – Gjysmëfinale – 13 Mars 2020
13/03/2020 21:00
Top Talent 3 – 6 Mars 2020 – Çerekfinale – Pjesa 1
06/03/2020 23:33
Top Talent 3 – 6 Mars 2020 – Çerekfinale – Pjesa 2
06/03/2020 23:32
Top Talent 3 – 6 Mars 2020 – Çerekfinale – Pjesa 3
06/03/2020 23:31
Top Talent 3 – 6 Mars 2020 – Çerekfinale – Pjesa 4
06/03/2020 23:30
Këndoi live apo me superpozim? Soni Malaj vlerëson Sejdi Gremin për intepretimin
06/03/2020 23:15
Balet kontemporan nga Sindi Sheshi
06/03/2020 23:15
Klaudia Seitaj këndon “I have nothing” nga Whitney Houston
06/03/2020 23:15
Vlera Kastrati përzgjidhet nga Soni Malaj në finalen e Top Talent 3
06/03/2020 23:15
Lot dhe emocion nga Soni Malaj, për konkurrenten Vlera Kastrati
06/03/2020 23:15
Vajza nga Roskoveci fton Oltin Currin në sfidë kërcimi
06/03/2020 23:15
Baleti i “Kukullës” nga Gisirda Demiri
06/03/2020 23:15
Vallja e Tropojës nga grupi AlbaFolk
06/03/2020 23:15
Ballokumet e Ditës së Verës dhe vallet e Shqipërisë së mesme nga AR Dance
06/03/2020 23:15
Me sy mbyllur luan në piano. Befason jurinë dhe publikun, Hera
06/03/2020 23:15
Sergita merr vlerësim maksimal nga juria dhe Soni Malaj
06/03/2020 23:15
“Adoleshentët në Elbasan, si e kalojnë kohën e lirë?” kronikë nga Anisa Plaku
06/03/2020 23:15
Anduena Ramadani nuk kalon dot në gjysmëfinale me këngën e Sias
06/03/2020 23:15
Vajzat e zjarrit ndezin skenën me interpretimin e tyre
06/03/2020 23:15
Marjana interpreton bashkë me motrën super hitin e Miley Cyrus
06/03/2020 23:15
“Fuqinë nuk ta jep askush, fuqinë e merr me shumë punë dhe sacrificë” – Anita Haradinaj
06/03/2020 23:15
Top Talent 3 Backstage – Çerekfinale – 6 Mars 2020
06/03/2020 21:01
Top Talent 3 Backstage – Çerekfinale – 28 Shkurt 2020
28/02/2020 23:42