Top Talent 3 Backstage – Finale – 27 Mars 2020
27/03/2020 21:01
Top Talent 3 – 20 Mars 2020 – Gjysmëfinale – Pjesa 1
20/03/2020 23:33
Top Talent 3 – 20 Mars 2020 – Gjysmëfinale – Pjesa 2
20/03/2020 23:32
Top Talent 3 – 20 Mars 2020 – Gjysmëfinale – Pjesa 3
20/03/2020 23:31
Top Talent 3 – 20 Mars 2020 – Gjysmëfinale – Pjesa 4
20/03/2020 23:30
Top Talent 3 Backstage – Gjysmëfinale – 20 Mars 2020
20/03/2020 23:29
6 metra lartësi, pa masa sigurie, në ekuilibër. Ebi Demollari kalon çdo parashikim
20/03/2020 23:15
Pianistja “jashtëtokësore” magjeps në gjysmëfinale Vikena Kamenicën
20/03/2020 23:15
“Twist Again”, Nik Burimi sjell variantin e tij të hitit të Aleksandër Gjokës
20/03/2020 23:15
Vajzat e AlbaFolk kalojnë në finale nga Vikena Kamenica
20/03/2020 23:15
Kënga “Nata” interpretuar nga Eliza Thartori i lë pa frymë të gjithë
20/03/2020 23:15
Sa lexojnë shqiptarët? Aurora Aliaj intervistë me Alda Bardhylin
20/03/2020 23:15
“I will survive” nuk e kalon në finale Klaudia Seitaj
20/03/2020 23:15
“Më zgjoni kur gjithçka të ketë përfunduar”, Sergita sjell variantin e saj të këngës së Avicii
20/03/2020 23:15
Shkolla me varrezat në oborr, reportazh nga Elion Osmani
20/03/2020 23:15
Madness Leaders, zjarr dhe ujë në skenën e Top Talent
20/03/2020 23:15
“Carpediem” me një interpretim të fuqishëm në gjysmëfinale
20/03/2020 23:15
“Variacioni i Esmeraldës”, Eskiejda Allka kalon në finale
20/03/2020 23:15
Kërkesat më të çuditshme të fëmijëve të Anita Haradinaj e Hervin Culit, na i zbulon Anisa Plaku
20/03/2020 23:15
Incident në skenë me grupin e valleve, por që kaloi me lehtësi
20/03/2020 23:15
“Impossible” interpretim nga Sejdi Gremi
20/03/2020 23:15
Vallja e Tropojës nga Renis Domi çon publikun në këmbë
20/03/2020 23:15
Toka dridhet në skenën e Top Talent kur interpretojnë AR Dance
20/03/2020 23:15
Top Talent 3 – 13 Mars 2020 – Gjysmëfinale – Pjesa 1
13/03/2020 23:47
Top Talent 3 – 13 Mars 2020 – Gjysmëfinale – Pjesa 2
13/03/2020 23:47
Top Talent 3 – 13 Mars 2020 – Gjysmëfinale – Pjesa 3
13/03/2020 23:46
Top Talent 3 – 13 Mars 2020 – Gjysmëfinale – Pjesa 4
13/03/2020 23:45
Motivet e valleve të Veriut nën interpretimin e “Junior Folk”.
13/03/2020 23:37
Safet Plangaj, sfidon dhe emocionon me interpretimin e tij në gjysmëfinale.
13/03/2020 23:37
Quest Style Crew elektrizon skenën e Top Talent në gjysmëfinale
13/03/2020 23:37