Top Talent 3 – 28 Shkurt 2020 – Çerekfinale – Pjesa 1
28/02/2020 23:33
Top Talent 3 – 28 Shkurt 2020 – Çerekfinale – Pjesa 2
28/02/2020 23:32
Top Talent 3 – 28 Shkurt 2020 – Çerekfinale – Pjesa 3
28/02/2020 23:31
Top Talent 3 – 28 Shkurt 2020 – Çerekfinale – Pjesa 4
28/02/2020 23:30
Blinera Mustafa, një interpretim emocionues me këngën e Etta James
28/02/2020 23:15
Olti Curri në një seancë Yoga në Top Talent
28/02/2020 23:15
Nisea Panxhi vë në dilemë jurinë për të kaluar në fazën pasardhëse
28/02/2020 23:15
“Piratët e Karaibeve”, interpretim në violinë nga Kristel Shtylla
28/02/2020 23:15
Eliza Thartori bind Genc Salihun dhe jurinë për të kaluar në gjysmëfinale
28/02/2020 23:15
Olti Curri dhe Hervin Çuli në sfidë kërcimi me njëri-tjetrin
28/02/2020 23:15
Fituesi i Voice Of Albania në një intervistë për karrierën e tij
28/02/2020 23:15
“Kullat sahat” elemente simbol të qyteteve, një reportazh nga Ana Toçi
28/02/2020 23:15
“Shqiponjat” në konkurrim me vallen e Dardhës
28/02/2020 23:15
Genc Salihu çon në finale Bianka Skënderin
28/02/2020 23:15
Safet Plangaj rrënqeth publikun e jurinë, të cilët e votojnë paralelisht
28/02/2020 23:15
Livia Nelaj nuk arrin të kualifikohet, por merr vlerësime nga Genc Salihu
28/02/2020 23:15
Pianisti nga Vlora sjell një mix me këngë në piano
28/02/2020 23:15
Bob Marley në zërin e Nik Burimit, version unplugged
28/02/2020 23:15
Bianka mahnit me performacën e saj mix klasik dhe kontemporan
28/02/2020 23:15
Pianisti nga Vlora sjell një mix me këngë në piano
28/02/2020 23:15
Top Talent 3 – 21 Shkurt 2020 – Çerekfinale – Pjesa 1
21/02/2020 23:18
Top Talent 3 – 21 Shkurt 2020 – Çerekfinale – Pjesa 2
21/02/2020 23:17
Top Talent 3 – 21 Shkurt 2020 – Çerekfinale – Pjesa 3
21/02/2020 23:16
Top Talent 3 – 21 Shkurt 2020 – Çerekfinale – Pjesa 4
21/02/2020 23:15
Kinezja Meni, në shtepinë e kampiones Fetie Kasa
21/02/2020 23:00
Dea Çobo bën krenare Vlorën me interpretimin e saj “Proud Mary”
21/02/2020 23:00
“Polka” nga Junior Folk merr votat e jurisë dhe kalon në gjysmëfinale
21/02/2020 23:00
Ana Maria interpreton “ Rihanna – Stay”
21/02/2020 23:00
Flaka Krelani kalon automatikisht në finale mexosopranon
21/02/2020 23:00
Flavia Doka me “I will always love you” mahnit jurinë dhe publikun
21/02/2020 23:00