Tea revoltohet ndaj Mevlanit: Po tallesh me Sindin – Përputhen, 23 Nëntor 2020
23/11/2020 19:30
“Ana është njeri i rëndësishëm për mua”– Përputhen, 23 Nëntor 2020
23/11/2020 19:30
Pse Melisa shpërthen në ulërima me Anën e re? – Përputhen, 23 Nëntor 2020
23/11/2020 19:30
“Je kokëboshe, dukesh si gabele”, ofendimet që prekën Melisën – Përputhen, 23 Nëntor 2020
23/11/2020 19:30
Ana xhindoset: Melisa je një objekt seksi për Fatjonin – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Emini ndjek Anën pasi ajo braktis studion – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Mevlani: Kishit shkuar në hotel më mirë, u tejkalua si takim i parë – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Melisa është “one night stand” për Fatjonin – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Puthje e prekje, në takimin mes Melisës dhe Fatjonit – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Fatjonin si nuk e keni parë asnjëherë më takim – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Çfarë ndodhi në backstage në takimin e Melisës dhe Fajtonit – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Pse doli situata nga kontrrolli sot në studio? – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Çfarë tha Melisa pasi Ana goditi me shuplakë Fatjonit – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Fatjoni kërkon të mbyllen kamerat në takimin me Melisën – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
E papreçedentë;Ana e parë braktis studion pasi i jep një shuplakë Fatjonit-Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
A manipuloi Melisa në takimin me Fatjonin? – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Po përçan Melisa çiftin Ana – Fatjon? – Përputhen, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 19:30
Dua një mashkull me eksperienca seksuale, dëshira e Melisës ndez debate në studio – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:31
Dy djem te rinj i bashkohen Për’puthen – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
A je i gatshëm të martohesh këtu me ne – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Kam pasur vetëm një marrëdhënie me një vajzë të virgjër – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Me vinte turp të them që kam rënë në dashuri – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Ju jeni 5 diva shqiptare – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Vajzat e virgjëra më trembin – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Puthja në faqe, që hapi aq shumë diskutime – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Pse unë do të të mësoj ty të bësh seks, Melisa vë në vështirësi – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Vajzat si një juri, gjykojnë djemtë e rinj – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Sot kuptova që seksi të bën më të pjekur – Përputhen 19 Nëntor 2020
19/11/2020 19:30
Andi “molla e sherrit” mes Teas dhe Anës së re – Përputhen 18 Nëntor 2020
18/11/2020 19:31
Sindi, “kërcimi është tradhëti ndaj meje, nuk duhet ta pranoje”– Përputhen 18 Nëntor 2020
18/11/2020 19:30