Ana si prezantuese censuron Lokon, studio shpërthen në të qeshura – Përputhen, 4 Shkurt 2021
04/02/2021 19:30
Atdheu ngacmon Melisën; A të shijoi bakllavaja Melisa?– Përputhen, 4 Shkurt 2021
04/02/2021 19:30
Eri: Nuk jam djalë i keq; Ka një surprizë për Antonelën – Përputhen, 4 Shkurt 2021
04/02/2021 19:30
Arjani kritikon vajzat për veshjet e tepruara – Përputhen, 4 Shkurt 2021
04/02/2021 19:30
Antonela pranon se ka bërë operacione plastike, ja çfarë ka bërë – Përputhen, 4 Shkurt 2021
04/02/2021 19:30
Çudit Mevlani “O ta honksha zemrën Ledjana”, në takim me Antonelën – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:32
Ledjana i kërkon llogari Mevlanit për veprimet që bën në takim – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Jasmina: Mevlani është një pulë pa kokë në çdo situatë – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Lepurushi i vogël s’të ndahet shpirti nga unë – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Çudit Mevlani; Në takim me Antonelën, por do të “hajë” zemrën e Ledjanës – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Emocionohet në takim; Mevlanin se kishim parë kështu – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Puthje e zhveshje në takimin Antonela – Mevlan – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Mevlani pranon se është mes dy vajzave, Ledjanës dhe Antonelës – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Ti s’ke ardhur për burrë po për provokim – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Pse Sindi shpërthen sërish kundra Mevlanit dhe Antonelës – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Mevlani romantik në takimin me Antonelën – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Ke 6 muaj pa bërë seks, je bërë si maniakët dikur në tren – Përputhen, 3 Shkurt 2021
03/02/2021 19:30
Atdheu ngacmon Sindin herë pas here gjatë takimit me Lokon! – Përputhen, 2 Shkurt 2021
02/02/2021 19:30
Arjani: Andi dhe Tea shfrytëzuan dashurinë për përfitime ekonomike – Përputhen, 2 Shkurt 2021
02/02/2021 19:30
Ndërkohë që i mbante produksioni “me zor”, pse bënin live dhe njoftonin giveaway? – Përputhen
02/02/2021 19:30
Tea kishte frikë nga kontrata, ndërkohë që vetë Bearti doli duke thyer rregullat dhe nuk u ndoq penalisht – Përputhen
02/02/2021 19:30
Nëse Tea do kishte frikë kontratën nuk do vinte 3 orë me vonesë në xhirime- Përputhen, 2 Shkurt 2021
02/02/2021 19:30
Elvisi: Nuk na kanë detyruar të bëjmë asgjë – Përputhen, 2 Shkurt 2021
02/02/2021 19:30
Sindi pranon se ka një kimi për Muratin! – Përputhen, 2 Shkurt 2021
02/02/2021 19:30
Melisa shpjegon fotot që qarkullojnë në rrjet, të cilat flasin për lidhje mes saj & Andit- Përputhen
02/02/2021 19:30
Një kërcim romantik, Andi fton Jasminën – Përputhen, 2 Shkurt 2021
02/02/2021 19:30
Ja cilat janë dy takimet më të mira të Sindit – Përputhen, 2 Shkurt 2021
02/02/2021 19:30
Buzëqeshje, përkëdhelje si nuk i kemi parë në takimin Sindi – Elvisi – Përputhen, 2 Shkurt 2021
02/02/2021 19:30
Tea akuzon produksionin se e dinte, por ç’problem kishte produksioni të dilte Tea & Bearti çift? – Përputhen
02/02/2021 19:30
A i detyron kontrata të bëjnë atë që nuk duan, flasin konkurrentët – Përputhen, 1 Shkurt 2021
01/02/2021 19:46