Elvisi: Sindi nuk e duroja dot në fillim – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Eri: Ledjana është gjithë ajo kallëp, do usta jo një si ty – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi: Ti ana je negative dëmton dhe veten, je inatçore – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Mevlani injoron hapur Elvisin – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi çuditet me buzët e bëra të Anës – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi akuzon Mevlanin se i përdor vajzat – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi “injoroi” Anën duke ftuar Sindin në kërcim – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Atdheu ndërpret takimin Andi-Melisa – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:44
Magji me letra në takim me Melisën, çudit Andi – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Në raport me Melisën, Andi ka frikë nga Atdheu – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Melisa në takim 4 min me djalin e ri Rinianin – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Në xhiro me patina, Melisa rrëzohet – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Andi lexon poezinë për Melisën live në studio – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Habit Melisa; Nuk zgjedh as Atdheun as Andin në takim – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Melisa në takim me Andin, flirton me Atdheun, bën takim 4 min me Rinianin – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
A po ndjehet Andi inferior ndaj Atdheut – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Pranga në takimin Melisa Andi – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Hakeri i zemrave ra viktimë në rrjetën e Melisës – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Melisa kapet sërish me Anën – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Prurjet e reja trazojnë Për’puthen – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:31
“Ti Mevlan do dy mundësi që mos ngelesh bosh” – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
“Sindi po eksperimenton me djemtë dhe kjo nuk më pëlqen – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
“Sindi ju shkon nga mbrapa djemve, mua nuk me pëlqen”– Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
“Jam dominant në shtrat”, shprehja që ndezi debate – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
E papritur; Elvisi fton në kërcim Sindin dhe ajo e pranon – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
“Ik moj ti je fallco”, Mevlani nuk përmbahet – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
Sindi: Nuk me bëjnë përshtypje bisedat mbi seksin – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
Prapaskenat pas Prime mes Ledjanës dhe Mevlanit – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
Ndërkohë që flet për seksin Erlindi skuqet – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30
Antonela po minon vajzat në program? – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01/2021 19:30