Debat i ashpër; Si mund ta quash veten doktor, kjo është e rëndë – Përputhen, 28 Janar 2021
28/01/2021 19:30
Unë të përgjigjem dhe me grusht dhe me inteligjencë, çudit Kristiani – Përputhen, 28 Janar 2021
28/01/2021 19:30
Sindi: O Mevlani lepurushi vogël – Përputhen, 28 Janar 2021
28/01/2021 19:30
Sa të dashura ka pasur Riniani? – Përputhen, 28 Janar 2021
28/01/2021 19:30
Riniani djali i ri i përgjigjet pyetjeve të publikut – Përputhen, 28 Janar 2021
28/01/2021 19:30
Ledjana rrëfen vuajtjet në lidhjen e mëparshme që i ka lenë shenjë – Përputhen, 28 Janar 2021
28/01/2021 19:30
Mllef dhe inate në takimin Ana dhe Elvis – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Ana shigjeton Andin… Se ai bëri më shume për Melisën – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Ka çuna këtu qe duan të shpërthejnë, si puna ime – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Ana: Jam e lënduar nga veprimi i Elvisit – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
“Ti do të hiqesh si vajzë e mirë”, Sindi kundra Ledjanës – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi: Sindi nuk e duroja dot në fillim – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Eri: Ledjana është gjithë ajo kallëp, do usta jo një si ty – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi: Ti ana je negative dëmton dhe veten, je inatçore – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi çuditet me buzët e bëra të Anës – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Mevlani injoron hapur Elvisin – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi akuzon Mevlanin se i përdor vajzat – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Elvisi “injoroi” Anën duke ftuar Sindin në kërcim – Përputhen, 27 Janar 2021
27/01/2021 19:30
Atdheu ndërpret takimin Andi-Melisa – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:44
Magji me letra në takim me Melisën, çudit Andi – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Në raport me Melisën, Andi ka frikë nga Atdheu – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Melisa në takim 4 min me djalin e ri Rinianin – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Në xhiro me patina, Melisa rrëzohet – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Andi lexon poezinë për Melisën live në studio – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Habit Melisa; Nuk zgjedh as Atdheun as Andin në takim – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Melisa në takim me Andin, flirton me Atdheun, bën takim 4 min me Rinianin – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
A po ndjehet Andi inferior ndaj Atdheut – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Pranga në takimin Melisa Andi – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Hakeri i zemrave ra viktimë në rrjetën e Melisës – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30
Melisa kapet sërish me Anën – Përputhen, 26 Janar 2021
26/01/2021 19:30