Ledjana sulmohet; Ke ardhur për show, nuk je e vërtetë – Përputhen, 12 Janar 2021
12/01/2021 19:45
Pasthirrmat që u dëgjuan në takimin Melisa – Atdheu – Përputhen, 12 Janar 2021
12/01/2021 19:45
Atdheu tregon pse refuzoi Melisën – Përputhen, 12 Janar 2021
12/01/2021 19:43
Pasthirrmat që u dëgjuan në takimin Melisa – Atdheu – Përputhen, 12 Janar 2021
12/01/2021 19:43
Befason Atdheu në takimin e parë me Melisën – Përputhen, 12 Janar 2021
12/01/2021 19:41
Melisa është vajza që tërheq fizikisht Muratin – Përputhen, 11 Janar 2021
11/01/2021 19:31
Çudit Mevlani; Tregon që është fokusuar vetëm në 2 vajza – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Murati tregon që familja u habit kur i tha se do të hynte në program – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Rrahje zemre në takimin e Sindit me Muratit – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Sindi kontradiktore me fjalët e saj – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Murati refuzon të dal me këtë vajzë në takime – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Kërcim romantik mes Melisës dhe Muratit – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Surpriza e Atdheut për vajzat është kaq e ëmbël – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Murati ndjen konkurrencë nga Fationi – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Mevlani serioz ka diçka për ti thëne studios dhe publikut jashtë – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
“Sindi ti do ti marrësh djemtë në valixhe” – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Hidhen dyshime se Sindi dhe Murati njihen më parë – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Djali turk, Murati i përgjigjet publikut – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Murati është “ta hash”, çuditet djali turk – Përputhen, 11 janar 2021
11/01/2021 19:30
Ana po zgjedh Fationin më shumë se Arbrin – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
Zgjedhjia e Ledjanës nxit diskutime në studio – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
A po lind diçka mes Fationit dhe Anës, puthje dhe ledhatime – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
Tension dhe diskutime të forta mes vajzave në studio – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
Çfarë shkoi keq në takimin e tretë mes Anës dhe Fationit – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
Ana 2 ka diçka për ti thënë Anës 1 – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
Fationi i pa reçipetat/gjoksin Anës, Marisi: U tregove pervers – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
Marisi – Anës: Bëj kujdes me Fationin – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
Mevlani kërkon ndjesë, Melisa i hidhet në qafë – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 19:30
Përlotet Melisa, rrëfen përjetimet e së ëmës pas akuzave të Fationit – Përputhen, 8 Janar 2021
08/01/2021 17:10
Mevlani i kthehet keq Melisës: Për mua je zero që zgjodhe Elvisin – Përputhen, 7 Janar 2021
08/01/2021 14:56