Megli gatuan me dajën, synimi i saj të bëjë krenar familjen – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Emocione të forta; Familjarët dorëzojnë uniformat e gjysëmfinalistëve – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Donaldi i preferuari i Shefit – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Eleminimi i Eusebios – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Momentet më të forta – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Puthja në buzë e Erkiadës me bashkëshortin, sa dashuri – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Joana shpërthen në lot – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Departamenti i informacionit “nën presionin” e Shef Renatos – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Babai i sëmurë i Joanës përlot të gjithë konkurrentët – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Debate të ashpra mes Joanës dhe Martinit – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, Sezoni 3, Episodi 11, 11 Dhjetor 2020
11/12/2020 23:00
Xhesi eliminohet nga Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
04/12/2020 23:29
Momentet me të forta të Episodit 10 – Hell’s Kitchen Albania 3
04/12/2020 23:29
Cirku i Tiranës performon në Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
04/12/2020 23:28
Hell’s Kitchen Albania, 4 Dhjetor 2020, Pjesa 1
04/12/2020 23:19
Hell’s Kitchen Albania, 4 Dhjetor 2020, Pjesa 2
04/12/2020 23:18
Hell’s Kitchen Albania, 4 Dhjetor 2020, Pjesa 3
04/12/2020 23:17
Hell’s Kitchen Albania, 4 Dhjetor 2020, Pjesa 4
04/12/2020 23:16
Megli dhe Xhesi i ngrejnë kurth Joanës – Hell’s Kitchen Albania 3
04/12/2020 23:15
Renato Mekolli tregon muskujt – Hell’s Kitchen Albania 3
04/12/2020 23:15
Renato ndëshkon Xhesin duke e nxjerr nga kuzhina – Hell’s Kitchen Albania 3
04/12/2020 23:15
Sfida e vezëve rezultoi më e vështirë seç pritej – Hell’s Kitchen Albania 3
04/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, Sezoni 3, Episodi 10, 4 Dhjetor 2020
04/12/2020 23:00
Hell’s Kitchen Albania, 27 Nëntor 2020, Pjesa 1
27/11/2020 23:15
Përplasje të forta mes Joanës dhe Erkiadës – Hell’s Kitchen Albania 3
27/11/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, 27 Nëntor 2020, Pjesa 2
27/11/2020 23:15
Martini përlot konkurrentët me historinë e tij – Hell’s Kitchen Albania 3
27/11/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, 27 Nëntor 2020, Pjesa 3
27/11/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, 27 Nëntor 2020, Pjesa 4
27/11/2020 23:15
Xhesi ndjek Resmiun me ëmbëlsirë deri në tualet – Hell’s Kitchen Albania 3
27/11/2020 23:15